Melontaan on Seinäjoen ympäristössä useita harrastupaikkoja. Lähtö onnistuu vaikkapa ihan kaupungin keskustasta Seinäjokeen. Muita mainioita vaihtoehtoja ovat mm. Kyrönjoki, Kyrkösjärvi ja Kalajärvi.

Melonta on mukava ja rento harrastus, johon pääsee ohjatuilla melonnoillamme tutustumaan myös ensikertalaiset. Melonta onnistuu lähes kaikilta. Perusvaatimuksena on uimataito ja normaalilla kuntotasolla mukana pärjää kaiken ikäiset. Kaksikkokajakilla myös perheen pienimmät pääsevät mukaan vanhempiensa seurassa.

Kalustossamme on yksikkö-, avokaksikko- ja SitOnTop kajakkeja. Kajakit ovat vuokrattavissa myös omaan käyttöösi. Yksikkökajakeilla melojan maksimipaino on 120kg ja avokaksikoilla yhteensä 250kg. Avokaksikolla voi meloa myös yksin.

Alla esitellyt ohjatut melontaohjelmamme on varattavissa myös yksityisryhmille Seinäjoen ympäristön vesistöihin tai vaikka omaan mökkirantaasi.

Varaukset/ilmoittautumiset

kari.saikkonen@wildadventure.fi
puh / WhatsApp 044 989 4360


Melontaan tutustuminen Seinäjoessa

Kesto:           noin 1,5 tuntia
Ryhmäkoko: 4 - 20 hlö
Hinta:          38€ / hlö (alle 14v kaksikkokajakissa-50%)

Avoimet melontalähdöt Pumppurannasta 2024

Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan huhtikuun aikana


Ensikertalaisillekin soveltuvan, melontaohjelman aikana tutustutaan melonnan perusteisiin ja fiilistellään luontomaisemia vesiltä käsin. Ohjelma on oiva tapa tutustua hienoon luonnossa-liikkumisen muotoon Seinäjoen rauhallisessa vesistössä. 

Voit varata melontaan tutustumis-ohjelman  myös yritys- tai yksityisryhmälle. Ohjelma sopii mainiosti  polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi.kesäyön melonta
kesäyön melonta

Kesäyön melonta

Kesto:            noin 2-2,5
Ryhmäkoko:  6 - 15 hlö
Hinta:             55€ / hlö

Lähdemme iltahämärässä Kyrkösjärvelle ihastelemaan auringonlaskua ja nauttimaan luonnon rauhasta. Tällä retkellä kamera on ehdoton varustus! Lähtöaika vaihtelee auringonlaskuajan mukaan.

Melomme maltillisen matkan ihastellen maisemia ja pidämme tarpeen mukaan taukoja kajakeissa kelluen. Mukaan on hyvä varata juomista ja pientä naposteltavaa.

 Ennen retkeä suosittelemme vähintään "tutustuminen kajakkimelontaan" -ohjelmaa tai jonkinasteista aikaisempaa melontakokemusta.


Meloja 1 peruskurssi

Kesto: noin 10 tuntia (kolme iltaa )
Ryhmäkoko: 6 - 12 hlö
Hinta: 150€ / hlö

2024 Meloja 1 kurssit :

28-30.5.2024, iltaisin klo 17-20:30

11-13.6.2024, iltaisin klo 17-20:30

2-4.7.2024, iltaisin klo 17-20:30

ILMOITTAUTUMISLINKKI

Kurssilla käymme läpi melonnan perustekniikkaa ja turvallisuusasioita. Kurssi soveltuu kaiken ikäisille (alaikäisiltä vaaditaan vanhempien suostumus), etkä tarvitse aikaisempaa melontakokemusta osallistuaksesi, uimataito vaaditaan osallistujilta. Kurssi suoritetaan kajakeilla ja tarvittavat melontavarusteet kuuluvat kurssihintaan.

Meloja 1 on melonnan oppipolun ensimmäinen askel, jonka ottamalla pääset jo pitkälle. Meloja 1 -kurssin jälkeen pystyt melomaan suojaisilla vesillä itsenäisesti ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin.

Meloja 1 Kurssi toteutetaan melonta- ja soutuliiton määrittämän sisällön mukaisesti ja kurssin suoritettuasi saat Meloja 1 taitokortin (EPP1), joka vaaditaan useimmissa välinevuokraamoissa todistukseksi melontataidoista kalustoa vuokratessasi. Voit tutustua kurssin sisältöön myös osoitteessa www.olenmeloja.fi

Kursseja järjestetään tilauksesta myös yksityisryhmille 


Kajakkivuokraus

Pumppuranta Seinäjoki

Vuokrattavana on yksikkö kajakkeja*, avokaksikkokajakkeja ja SitOnTop kajakkeja 

 2 tuntia  35€

4 tuntia 45€

Päivä    60€

Lisäpäivä 40€

vkl (pe-su) 100€


Vuokraan kuuluu: Kajakki, mela ja kelluntaliivit.


*Vuokraamme yksikkökajakkeja ainoastaan henkilöille, joilla on osoittaa aikaisempaa melontakokemusta.


Varaukset
Puh / WhatsApp: 044 989 4360 
 kari.saikkonen@wildadventure.fi 

Varusteet ja kalusto

Toimitamme kaiken melontaan tarvittavan kaluston ja varusteet. Kaustoomme kuuluu kolmetoista yksikkökajakkia, neljä avokaksikkokajakkia ja kaksi "sitOnTop", päällä istuttavaa kajakkia.

Muistathan että meloessa väistämättäkin vähän vesi roiskuu ja säät vaihtelevat. Varauduthan ohjelmiimme säähän sopivalla asustuksella, auringolta suojaavalla päähineellä ja iloisella mielellä.

Turvallisesti opastettuna

Melontaohjaukset suoritetaan kokeneiden ja koulutettujen oppaiden johdolla siten, että sinä voit tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia melonnan tuottamasta kokemuksesta.