e-Fatbike ohjelmat ja vuokraus

Maastopyöräily Seinäjoki

Maastopyöräilyn suosio kasvaa vauhdilla myös Seinäjoen alueella. Aina ei kuitenkaan ole tarvetta, eikä järkevää lähteä hankkimaan aluksi omaa kalustoa, vaan lajiin voi mainiosti tutustua vuokraamalla meiltä sähköavusteisen Fatbike pyörän omatoimiseen kokeiluun tai osallistua ohjatulle retkelle.

Seinäjoen ympäristöstä löytyy maastopyöräreittejä kaikentasoisille harrastajille. Jouppilanvuoren ja Kyrkösjärven ympäristössä pääset nauttimaan Kuntoratojen hiekkapohjaisista reiteistä ja niiltä risteävistä lukuisista metsäpoluista. Uusi, joupiskan maastoihin 2021 avattu 8 km maastopyöräily- ja kävelyreitti on käytössä ympärivuotisesti, reittikartan löydät allaolevasta linkistä seibäjoen kaupungin sivuilta. Paukanevalta löytyy pidempi pitkospuureitti ja Alajoen peltojen keskellä voit hiekkateitä kierrellen ihailla lakeusmaisemia. Reittien varrella on myös useita mukavia Laavuja taukopaikoiksi. 

Voit tutustua Seinäjoen alueen pyöräreitteihin mm. seuraavien linkkien kautta:

- Jälki.fi / Seinäjoen pyöräreittejä

- Seinäjoen kaupunki / Pyöräily

- Lakeuden elämysliikunta / pyöräreitit

Myös paikalliset harrastajat ja toimijat, kuten Ride Eteläpohjanmaa ja Fillarikauppa Cycli ilmoittelevat Facebook sivuillaan järjestämistään yhteislenkeistä joille voit vapaasti osallistua. 

Pyörävuokraus

Mielitkö poluille tai luontoreiteille omatoimisesti? Meiltä voit vuokrata Sähköavusteisen Fatbiken käyttöösi haluamanasi ajankohtana. 

Hinnat / pyörä:

  • 2 tuntia                                                30€
  • 4 tuntia                                                38€ 

  • päivä                                                    50€ 

  • +lisäpäivät                                            30€

  • viikonloppu  (pe-iltapäivä-su)              80€ 

  • Viikko (ma-su)                                   200€

  • Pyörien toimitus Seinäjoen alueella   15€

  • Lisäakku/päivä                                     15€


  • Vuokrahintaan sisältyy kypärä ja pyörän käyttöopastus.

  • Lataa alla olevasta linkistä vuokrausehdot, sekä vinkkejä ja esitietoa sähköavusteisella pyörällä ajamiseen 

Ohjatut Sähkö-Fatbike retket

Haluaisitko piipahtaa kokouksen välissä nuotiolla nokipannukaffilla, lähteä ihailemaan lakeuksien peltoja, tai kiertelemään kyrkösjärven ja jouppilanvuoren luontopolkuja huvin vuoksi tai vaikka vähän rivakammallekin kuntolenkille? 
"SähköLäskipyörillä" nämä onnistuvat ympäri vuoden.

Alla alkaen hinnat eri mittaisille ohjatuille retkille:

Tunnin ohjattu retki  (1-,5h)                                38€/hlö

Kahden tunnin ohjattu retki (2-2,5h)                 45€/hlö

Puolipäiväretki (noin 3..4 tuntia)                         65€/hlö

Hinnat min 4 hengen ryhmille, max ryhmäkoko 15 henkeä. (10 hlö sähköavusteisilla ja 5hlö tavallisilla maastopyörillä. Kymmeneen osallistujaan saakka retket aina sähköavusteisilla pyörillä).

Sähköpyöräily voidaan myös yhdistää SUP-lautailuun tai melontaan.

Retkille voidaan järjestää tarjoilua, mm. maastolounas, makkaranpaistoa tai nokipannukahvit. Tarjoilut toteutetaan matkan varrella joko kodassa tai laavulla

Lisätiedot ja tiedustelut kari.saikkonen@wildadventure.fi / 044 989 4360


Sähkö-Fatbike

Käytössämme on erittäin laadukkaita KTMn, Whistlen ja GZRn valmistamia Sähköavusteisia pyöriä. Pyörät on varustettu viimeisimmällä BOSCH sähköavustustekniikalla ja isolla 500Wh akulla, jonka avulla taitat matkaa jopa 100km yhdellä latauksella. Toimintamatka riippuu käytetystä avustustasosta, maastosta ja kuljettajan painosta. 

Toimitamme pyörän halutessasi kotiosoitteeseesi, tai hoteleille Seinäjoen alueella, tai voit noutaa sen sovittuna aikana.

e-Fatbike soveltuu mainiosti luonnossa liikkumiseen kuntotasosta riippumatta. Pyörässä on 11-vaihdetta ja neljä eri tasoa sähköavustukselle. Ohjaamme sinut pyörän käyttöön luovutettaessa.