KAJAKKIMELONTA 


Melontaan on Seinäjoen ympäristössä useita harrastupaikkoja. Lähtö onnistuu vaikkapa ihan kaupungin keskustasta Seinäjokeen. Muita mainioita vaihtoehtoja ovat Kyrönjoki, Kyrkösjärvi, Sahalampi ja Kalajärvi.

Melonta on mukava ja rento harrastus, johon pääsee ohjatuissa ohjemissamme tutustumaan myös ensikertalaiset. Melonta onnistuu lähes kaikilta. Perusvaatimuksena on uimataito ja normaali kuntotasolla mukana pärjää kaiken ikäiset. Kaksikkokajkilla myös perheen pienimmät pääsevät mukaan vanhempiensa seurassa.

Kalustomme sisältää yksikkökajakkeja, kaksikkoavokajakkeja ja SitOnTop kajakkeja. Kalustomme on myös vuokrattavissa omaan käyttöösi. Yksikkökajakeilla melojan maksimipaino on 120kg ja avokaksikoilla yhteensä 250kg. Avokaksikolla voi meloa myös yksin.

Avoimista melontaohjelmista tiedotamme erikseen etusivulla ja Facebook sivuillemme @wildadventurefinland

Alla esitellyt ohjatut melontaohjelmamme on varattavissa myös 4-20 hengen yksityisryhmille Seinäjoen ympäristön vesistöihin tai vaikka omaan mökkirantaasi.

Varaukset
kari.saikkonen@wildadventure.fi
puh / WhatsApp 044 989 4360


melontaan tutustuminen
melontaan tutustuminen

Melontaan tutustuminen  Seinäjoessa

Kesto:           noin 1,5 tuntia
Ryhmäkoko: 4 - 20 hlö
Hinta:            38€ / hlö (alle 14v kaksikkokajakissa -50%)

Avoimia melontaan tutustumisia järjestetään 2021 kesäkaudella 2-3 kertaa viikossa. tarkemmat ajankohdat ilmoitamme myöshemmin

Ensikertalaisillekin soveltuvan, melontaohjelman aikana tutustutaan melonnan perusteisiin ja fiilistellään luontomaisemia vesiltä käsin. Ohjelma on oiva tapa tutustua hienoon luonnossa-liikkumisen muotoon Seinäjoen rauhallisessa vesistössä. 

Sopii myös mainiosti polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi.kesäyön melonta
kesäyön melonta

Kesäyön melonta

Kesto:            noin 2,5...3,5 tuntia
Ryhmäkoko:  6 - 15 hlö
Hinta:             55€ / hlö

Lähdemme iltahämärässä Kyrkösjärvelle ihastelemaan auringonlaskua ja nauttimaan luonnon rauhasta. Tällä retkellä kamera on ehdoton varustus!

 Ennen retkeä suosittelemme vähintään "tutustuminen kajakkimelontaan" -ohjelmaa tai jonkinasteista aikaisempaa melontakokemusta.


lajikokeilu
lajikokeilu

Lajikokeilu SUP&Melonta

Kesto:            noin 2 tuntia
Ryhmäkoko:  8 - 30 hlö
Hinta:             55€ / hlö

Haluatko kokeilla erilaisia melontalajeja? Tämän ohjelman aikana pääset vesille yksikkö- / kaksikkokajakilla ja SUP-laudalla.

Parin tunnin aikana ehtii hyvin saada käsitystä mikä laji sopii itselle parhaiten. Sopii myös mainiosti polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi


MELOJA 1 PERUSKURSSI

Kesto:            10 tuntia (kolme iltaa tai kaksi päivää)
Ryhmäkoko:  6 - 15 hlö
Hinta:             149€ / hlö
Kurssit 2021:

  • 7.-9. kesäkuuta, iltaisin 17-20:30  / Kurssi täynnä
  • 12.-14. Heinäkuuta, iltaisin 17:20:30 / Kurssi täynnä
  • 7.-8. Elokuuta, la-su klo 10-15:00 / Kurssi täynnä

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset kursseille allaolevasta linkistä, sähköpostilla tai puhelimitse: kari.saikkonen@wildadventure.fi / 044 99 4360

Tällä kurssilla käymme läpi melonnan perustekniikkaa ja turvallisuusasioita. Kurssi soveltuu kaiken ikäisille, etkä tarvitse aikaisempaa melotakokemusta osallistuaksesi. Kurssi suoritetaan kajakeilla ja tarvittavat melontavarusteet kuuluvat kurssihintaan.

Meloja 1 on melonnan oppipolun ensimmäinen askel, jonka ottamalla pääset jo pitkälle. Meloja1 -kurssin jälkeen pystyt melomaan suojaisilla vesillä itsenäisesti ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin. 

Meloja 1 Kurssi toteutetaan melonta ja soutuliiton määrittämän sisällön mukaisesti ja kurssin suoritettuasi saat Meloja 1 taitokortin, joka vaaditaan useimmissa välinevuokraamoissa todistukseksi melontataidoista kalustoa vuokratessasi. Voit tutustua kurssin sisältöön myös osoitteessa www.olenmeloja.fi 

Meloja 1 -kurssin sisältö
- n.10 h yleensä kolme iltaa tai kaksi päivää
- melonnan perustekniikat: eteenpäinmelonta, peruuttaminen ja kanootin / kajakin ohjaaminen
- melontaturvallisuus, vesiliikenne, olosuhteet ja toimiminen kaatumistilanteessa
- kajakit, kanootit ja melontavarusteet
- melonnan lajit ja harrastusmahdollisuudet
- ympäristötietous

Kurssilla kydään läpi myös kajakin kaataminen ja paripelastus.

Kursseja järjestetään tilauksesta myös yksityisryhmille (min 6 hlö) 


Räätälöidyt melontaohjelmat


Kesto:            4h - 4 päivää
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:              Kysy tarjous

Räätälöimme retkiä mm. Seinäjoen jokiluontopolulla, Kyrkösjärvellä, Kalajärvellä ja Lappajärvellä. Myös Kyrönjoki ja Lapuanjoki ovat mainioita paikkoja järjestää Melontaretkiä / - opastuksia

Voit tilata oppaamme kalustoineen yksityistilaisuuteen oman-  / vuokramökin, tai vuokrasaunan rantaan.

Toimimme yhteistyössä alueen muiden matkailu- ja majoitusyritysten, sekä tilaussaunojen ja juhlatilojen kanssa, joten voit kysyä meiltä myös laajempaa kokonaisuutta sisältäen tilat, majoitukset ja tarjoilut.


Lisätietoja ja varaukset:

 


Kajakkivuokraus

Pumppuranta Seinäjoki

Vuokrattavana on yksikkö kajakkeja*, avokaksikkokajakkeja ja  SitOnTop kajakkeja 

                      2h        4h        pv      +pv      vkl*

Kajakki          35€    45€     60€     40€   100€


Vuokraan kuuluu: Kajakki, mela ja kelluntaliivit.

Kaluston kuljetus 10km säteellä Seinäjoen keskustasta 25€


*Vuokraamme yksikkökajakkeja ainoastaan henkilöille, joilla on osoittaa aikaisempaa melontakokemusta.


Varaukset
Puh / WhatsApp: 044 989 4360 
 kari.saikkonen@wildadventure.fi 

Varusteet ja kalusto

Toimitamme kaiken melontaan tarvittavan kaluston ja varusteet. Kaustoomme kuuluu kolmetoista yksikkökajakkia, neljä avokaksikkokajakkia ja kaksi "sitOnTop", päällä istuttavaa kajakkia.

Muistathan että meloessa väistämättäkin vähän vesi roiskuu ja säät vaihtelevat. Varauduthan ohjelmiimme säähän sopivalla asustuksella, auringolta suojaavalla päähineellä ja iloisella mielellä.

Turvallisesti opastettuna

Melontaohjaukset suoritetaan kokeneiden ja koulutettujen oppaiden johdolla siten, että sinä voit tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia melonnan tuottamasta kokemuksesta.