KAJAKKIMELONTA & SUP-LAUTAILU


Melontaan ja SUP-lautailuun on Seinäjoen ympäristössä useita harrastupaikkoja. Lähtö onnistuu vaikkapa ihan kaupungin keskustasta Seinäjokeen. Muita mainioita vaihtoehtoja ovat kyrönjoki, Kyrkösjärvi, Sahalampi ja Kalajärvi

Kalustomme sisältää yksikkökajakkeja, kaksikko avokajakkeja ja SUP-lautoja. Kalustomme on myös vuokrattavissa omaan käyttöösi.

Melontaohjelmista päivitämme tietoa Facbook sivuillemme @wildadventurefinland

Voit myös tilata melontaohjelman oppaineen vaikka omaan mökkirantaasi, tai muuhun seinäjoen ympäristössä olevaan vesistöön.

lisätietoja kari.saikkonen@wildadventure.fi

Tutustuminen melontaan

Kesto:           1,5 - 2 tuntia
Ryhmäkoko: 4 - 15 hlö
Hinta:            38€ / hlö

Tämän, noin kahden tunnin, melontaohjelman aikana tutustutaan melonnan perusteisiin. Oiva tapa tutustua hienoon luonnossaliikkumisen muotoon Seinäjoen rauhallisessa vesistössä. Et tarvitse aikaisempaa melontakokemusta.

Sopii myös mainiosti polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi.

Kesäyön melonta

Kesto:            3 - 4 tuntia
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:             45€ / hlö

Lähdemme iltahämärässä kyrkösjärvelle ihastelemaan auringon laskua ja nauttimaan luonno rauhasta. Tällä retkellä kamera on ehdoton varustus!

 Ennen retkeä suosittelemme vähintään "tutustuminen kajakkimelontaan" -ohjelmaa tai jonkinasteista aikaisempaa melontakokemusta.

Lajikokeilu

Kesto:            2,5 - 4 tuntia
Ryhmäkoko:  4 - 25 hlö
Hinta:             42€ / hlö

Haluatko kokeilla erilaisia melontalajeja? Tämän ohjelman aikana pääset vesille yksikkö- / kaksikkokajakilla ja SUP-laudalla.

Parin tunnin aikana ehtii hyvin saada käsitystä mikä laji sopii itselle parhaiten. Sopii myös mainiosti polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi

SUP-lautailun alkeet

Kesto:            45 - 90  minuuttia
Ryhmäkoko:  4 - 10 hlö
Hinta:             32€ / hlö

SUP-lautailu eli suppailu on rauhallista mutta tarvittaessa myös tehokasta liikuntaa laudan päällä seisten ja meloen. Asenteen laadukkailla laudoilla aloittaminen on helppoa mutta niiden ominaisuudet riittävät myös vaativampaan melontaan.

Suppailu tarjoaa loistavan hengähdystauon myös kokouspäivään yhdistettynä ja se sopii erinomaisesti ensikertalaiselle ja polttari tai  Tyhy- / tyky- ohjelmaksi

Melonnan 
Tekniikka & Turvallisuus 1

Kesto:            4 - 6 tuntia
Ryhmäkoko:  4 - 10 hlö
Hinta:             70€ / hlö

Tällä kurssilla käymme läpi melonnan perustekniikkaa ja turvallisuusasioita. Kurssi soveltuu kaikille, jo hieman aikaisempaa melontakokemusta omaaville. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet lähteä turvellisesti melomaan omatoimisesti.

Kurssilla kydään läpi myös kajakin kaataminen ja paripelastus.

Lisätietoa ja varaukset: kari.saikkonen@wildadventure.fi

Räätälöidyt melontaohjelmat


Kesto:            4h - 4 päivää
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:              Kysy tarjous

Räätälöimme retkiä mm. Seinäjoen jokiluontopolulla, Kyrkösjärvellä, Kalajärvellä ja Lappajärvellä. Myös Kyrönjoki ja Lapuanjoki ovat mainioita paikkoja järjestää Melontaretkiä / - opastuksia

Voit tilata oppaamme kalustoineen yksityistilaisuuteen oman-  / vuokramökin, tai vuokrasaunan rantaan.

Toimimme yhteistyössä alueen muiden matkailu- ja majoitusyritysten, sekä tilaussaunojen ja juhlatilojen kanssa, joten voit kysyä meiltä myös laajempaa kokonaisuutta sisältäen tilat, majoitukset ja tarjoilut.


Lisätietoja ja varaukset:
kari.saikkonen@wildadventure.fi / 044 989 4360

 

Välinevuokraus

Kirjoita alaotsikko tähän


Kalustostamme löytyy avokaksikkokajakkeja, yksikkökajakkeja ja laadukkaita ilmatäytteisiä SUP-lautoja, sekä sähköavusteisia polkupyöriä (e-fatbike)

                     1h       2h      4h        pv      +pv      vkl*

SUP-lauta    15€    25€    30€    40€    20€    60€

e-Fatbike      -       30€     38€    50€    30€    80€

Kajakki          -         -         38€    50€    30€    80€

Lisäakku sähköpyörään 15€/pv

Kaluston kuljetus 10km säteellä Seinäjoen keskustasta 15€

Kysy varaustilannetta kari.saikkonen@wildadventure.fi / 044 989 4360

Varusteet ja kalusto

Me toimitamme kaiken melontaan tarvittavan kaluston ja varusteet. Kaustoomme kuuluu kuusi yksikkökajakkia, kaksi avokaksikko kajakkia, kaksikko intiaanikanootti  ja SUP lautoja.

Muistathan että meloessa väistämättäkin vähän vesi roiskuu ja säät vaihtelevat. Varauduthan ohjelmiimme säähän sopivalla asustuksella, auringolta suojaavalla päähineellä ja iloisella mielellä.

Turvallisesti opastettuna

Melontaohjaukset suoritetaan kokeneiden ja koulutettujen oppaiden johdolla siten, että sinä voit tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia melonnan tuottamasta kokemuksesta.