SUP-LAUTAILU


SUP-Lautailua Seinäjoella

SUP-lautailu, tai suomalisittain Suppailu, on yllättävän helppo laji, joka onnistuu lähes kaikilta ja sopii mainiosti Polttari-, Tyhy/Tyky-päivä tai kokousohjelmaksi. Suppailuun on Seinäjoen ympäristössä useita harrastupaikkoja. Lähtö onnistuu vaikkapa ihan kaupungin keskustasta Seinäjokeen. Muita mainioita vaihtoehtoja ovat Kyrönjoki, Kyrkösjärvi, Sahalampi ja Kalajärvi

Käytössämme on laadukkaat Asenteen SUP-laudat, joilla ensikertalainenkin saa lajista mainion tuntuman


Kyrkösjärven SUP-vuokrapisteen aukiolot:

SUP-vukrauspiste avataan viimeistään juhannuksen jälkeen 

Sitä ennen lautavuokraukset tilauksesta

Hinnat; 20€/lauta ensimmäinen tunti, lisätunnit 10€.
Lautojen ennakkovaraukset WhatsApp tai tekstiviestillä 044 989 4360
(ilmoita toivottu päivä, aloitusaika, kesto ja montako lautaa haluat vuokrata) 

Huom! Aukioloilla säävaraus. Liian kovan tai puuskittaisen tuulen, sekä ukkosen takia
voimme poiketa aukioloajoista. Ilmoitamme näissä tilanteissa ennakkovarauksen tehneille viestilläAvoimista SUP-lauta ohjelmista, lautatoimituksista ja uimarantojen vuokrauspisteiden aukioloista päivitämme tietoa Facebook sivuillemme @wildadventurefinland

Voit myös tilata SUP-laudat oppaineen vaikka omaan mökkirantaasi tai vuokrata laudat omatoimiseen Suppailuun. Lautamme ovat ilmatäytteisiä, joten niiden kuljetus onnistuu henkilöautossa.

Varaukset:
Puh /WhatsApp 044 989 4360
kari.saikkonen@wildadventure.fi


SUP-lauta vuokraus


   Hinnat / Lauta:

  • 1 tunti                      20€ (vuokrauspisteen aukiollessa)
  • Lisätunnit               +10€
  • Päivä (8:00-20:00) 50€
  • +lisäpäivät              30€

  • Viikonloppu (pe-su) 80€

  • Juhannus (To-Su)    100€

Tuntivuokraus sisältää SUP-laudan täytettynä, karkuremmin, melan sekä kelluntaliivit.

Laudan voit vuokrata myös viedäksesi sen vaikkapa omaan mökkirantaan. Lauta toimitetaan tällöin kantorepussa, joka sopii henkilöautoon. Mukana tulee pumppu jolla voit itse täyttää laudan.


17.5.2021 alkaen toimitamme lautoja ennakkovarauksesta valmiiksi täytettyinä (min. kahden tunnin vuokra-ajalle) lähialueen vesistöihin mahdollisuuksien mukaan . Vuokrauspisteen avaamme Kesäkuun aikana. Vuokrauspiste sijaitsee sääolosuhteista riippuen vaihtelevasti Kyrkösjärven-, Sahalammen-, ja Kalajärven uimarannoilla.


Varaukset 
Puh / WahtsApp 044 989 4360 
kari.saikkonen@wildadventure.fi 


Ohjatut SUP-lauta ohjelmat

Kesto:           60min / 90min
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:            30€ / 38€ hlö

SUP-lautailu eli suppailu on rauhallista mutta tarvittaessa myös tehokasta liikuntaa laudan päällä seisten ja meloen. Ohjatun ohjelman aikana käymme läpi melontatkniikkaa ja tärkeimmät turvallisuusasiat. Vesillä oppaamme antavat vinkkejä tehokkaaseen ja ergonomisesti oikeaan Supppailutekniikkaan, jättäen kuitenkin teille myös aikaa nautiskella Suppailusta omassa rauhassa.

Asenteen laadukkailla laudoilla aloittaminen on helppoa mutta niiden ominaisuudet riittävät myös vaativampaan melontaan.

Suppailu tarjoaa loistavan hengähdystauon myös kokouspäivään yhdistettynä ja se sopii erinomaisesti ensikertalaiselle ja polttari tai  Tyhy- / tyky- ohjelmaksi


Lajikokeilu SUP&Melonta

Kesto:            2..2,5 tuntia
Ryhmäkoko:  8 - 30 hlö
Hinta:             55€ / hlö

Haluatko kokeilla erilaisia melontalajeja? Tämän ohjelman aikana pääset vesille yksikkö- / kaksikkokajakilla ja SUP-laudalla.

Parin tunnin aikana ehtii hyvin saada käsitystä mikä laji sopii itselle parhaiten. Sopii myös mainiosti polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi


SUP Pilates

Kesto: noin 90min
Ryhmäkoko: 4 - 10 hlö
Hinta: alkaen 38€ / hlö

Ihana yhdistelmä suplautailua ja pilatesharjoittelua!

Tällä tunnilla mieli rauhoittuu ja keho saa lempeää liikettä. Tunnilla suppaillaan ja tehdään pilatesharjoitteita vaihdellen. Lopuksi rentoudutaan kuunnellen luonnon ääniä.

Laudalla liikutaan eri alkuasennoissa istuen, makuulla ja seisten, jokainen voi valita näistä itselleen parhaimman tavan liikkua. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa pilates kokemusta.

Tämä on jotain uutta ja erilaista, joka kannattaa kokea!

Ohjelma sopii mainiosti myös polttari tai tyky-/tyhy päivän ohjelmaksi.


Ohjaajana kokenut PhysioPilates ohjaaja Katja Leppämäki. Varaukset suoraan Katjalta numerosta: 040 867 6806


Räätälöidyt SUP-lauta retket


Kesto:            4h - 4 päivää
Ryhmäkoko:  6 - 15 hlö
Hinta:              Kysy tarjous

Räätälöimme retkiä mm. Seinäjoen jokiluontopolulla, Kyrkösjärvellä, Kalajärvellä ja Lappajärvellä. Myös Kyrönjoki ja Lapuanjoki ovat mainioita paikkoja järjestää Melontaretkiä / - opastuksia

Voit tilata oppaamme kalustoineen yksityistilaisuuteen oman-  / vuokramökin, tai vuokrasaunan rantaan.

Toimimme yhteistyössä alueen muiden matkailu- ja majoitusyritysten, sekä tilaussaunojen ja juhlatilojen kanssa, joten voit kysyä meiltä myös laajempaa kokonaisuutta sisältäen tilat, majoitukset ja tarjoilut.


Lisätietoja ja varaukset:

 

Varusteet ja kalusto

Me toimitamme kaiken Suppailuun tarvittavan kaluston ja varusteet. Kalustomme on ilmatäytteisiä laadukkaita Asenteen SUP-lautoja. Laudat toimitetaan joko valmiiksi täytettyinä, tai kantorepussa pumpun kanssa, jolloin voit kuljettaa laudan helposti vaikka henkilöautossa.

Muistathan että Suppaillessa väistämättäkin vähän vesi roiskuu ja säät vaihtelevat. Varauduthan ohjelmiimme säähän sopivalla asustuksella, auringolta suojaavalla päähineellä ja iloisella mielellä.

Turvallisesti opastettuna

SUP-lauta ohjaukset suoritetaan kokeneiden ja koulutettujen oppaiden johdolla siten, että sinä voit tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia Suppailun tuottamasta kokemuksesta. Myös vuokraukseen sisältyy aina perusopastus.