SUP-LAUTAILU


SUP-Lautailua Seinäjoella

SUP-lautailu, tai suomalisittain Suppailu, on yllättävän helppo laji, onnistuu lähes kaikilta ja sopi mainiosti Polttari-, Tyhy/Tyky-päivä tai kokousohjelmaksi. Suppailuun on Seinäjoen ympäristössä useita harrastupaikkoja. Lähtö onnistuu vaikkapa ihan kaupungin keskustasta Seinäjokeen. Muita mainioita vaihtoehtoja ovat Kyrönjoki, Kyrkösjärvi, Sahalampi ja Kalajärvi

Käytössämme on laadukkaat Asenteen SUP-laudat, joilla ensikertalainenkin saa lajista mainion tuntuman

SUP-lauta ohjelmista päivitämme tietoa Facbook sivuillemme @wildadventurefinland

Voit myös tilata SUP-laudat oppaineen vaikka omaan mökkirantaasi, tai vuokrata laudat omatoimiseen Suppailuun.

lisätietoja kari.saikkonen@wildadventure.fi

SUP-lautailun alkeet

Kesto:            45 - 90  minuuttia
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:             32€ / hlö

SUP-lautailu eli suppailu on rauhallista mutta tarvittaessa myös tehokasta liikuntaa laudan päällä seisten ja meloen. Ohjelman aikana käymme läpi melontatkniikkaa ja tärkeimmät turvallisuusasiat. Vesillä oppaamme antavat vinkkejä tehokkaaseen ja ergonomisesti oikeaan Supppailutekniikkaan, jättäen kuitenkin teille myös aikaa nautiskella Suppailusta omassa rauhassa.

Asenteen laadukkailla laudoilla aloittaminen on helppoa mutta niiden ominaisuudet riittävät myös vaativampaan melontaan.

Suppailu tarjoaa loistavan hengähdystauon myös kokouspäivään yhdistettynä ja se sopii erinomaisesti ensikertalaiselle ja polttari tai  Tyhy- / tyky- ohjelmaksi

Lajikokeilu

Kesto:            2,5 - 4 tuntia
Ryhmäkoko:  4 - 30 hlö
Hinta:             42€ / hlö

Haluatko kokeilla erilaisia melontalajeja? Tämän ohjelman aikana pääset vesille yksikkö- / kaksikkokajakilla ja SUP-laudalla.

Parin tunnin aikana ehtii hyvin saada käsitystä mikä laji sopii itselle parhaiten. Sopii myös mainiosti polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi

Kesäyön Suppailu

Kesto:            3 - 4 tuntia
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:             45€ / hlö

Lähdemme iltahämärässä kyrkösjärvelle ihastelemaan auringon laskua ja nauttimaan luonno rauhasta. Tällä retkellä kamera on ehdoton varustus!

 Ennen retkeä suosittelemme jonkinasteista aikaisempaa melontakokemusta.

Räätälöidyt SUP-lauta retket


Kesto:            4h - 4 päivää
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:              Kysy tarjous

Räätälöimme retkiä mm. Seinäjoen jokiluontopolulla, Kyrkösjärvellä, Kalajärvellä ja Lappajärvellä. Myös Kyrönjoki ja Lapuanjoki ovat mainioita paikkoja järjestää Melontaretkiä / - opastuksia

Voit tilata oppaamme kalustoineen yksityistilaisuuteen oman-  / vuokramökin, tai vuokrasaunan rantaan.

Toimimme yhteistyössä alueen muiden matkailu- ja majoitusyritysten, sekä tilaussaunojen ja juhlatilojen kanssa, joten voit kysyä meiltä myös laajempaa kokonaisuutta sisältäen tilat, majoitukset ja tarjoilut.


Lisätietoja ja varaukset:
kari.saikkonen@wildadventure.fi / 044 989 4360

 

SUP-lauta vuokraus

Seinäjoki Pumppuranta


                          2h      4h        pv      +pv      vkl*

SUP-lauta        25€    30€    40€    20€    60€

Vuokraus sisältää SUP-laudan, karkuremmin, melan sekä kelluntaliivit.

Laudan voit vuokrata myös viedäksesi sen vaikkapa omaan mökkirantaan. Lauta toimitetaan kantorepussa, joka sopii henkilöautoon. Mukana tulee pumppu jolla voit itse täyttää laudan.

Kaluston kuljetus 10km säteellä Seinäjoen keskustasta 15€

Kysy varaustilannetta kari.saikkonen@wildadventure.fi / 044 989 4360

Varusteet ja kalusto

Me toimitamme kaiken Suppailuun tarvittavan kaluston ja varusteet. Kalustomme on ilmatäytteisiä laadukkaita Asenteen SUP-lautoja. Laudat toimitetaan joko valmiiksi täytettyinä, tai kantorepussa pumpun kanssa, jolloin voit kuljettaa laudan helposti vaikka henkilöautossa.

Muistathan että Suppaillessa väistämättäkin vähän vesi roiskuu ja säät vaihtelevat. Varauduthan ohjelmiimme säähän sopivalla asustuksella, auringolta suojaavalla päähineellä ja iloisella mielellä.

Turvallisesti opastettuna

SUP-lauta ohjaukset suoritetaan kokeneiden ja koulutettujen oppaiden johdolla siten, että sinä voit tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia Suppailun tuottamasta kokemuksesta. Myös vuokraukseen sisältyy aina perusopastus.