SUP-LAUTAILU


SUP-Lautailua Seinäjoella

SUP-lautailu tai suomalisittain Suppailu, on yllättävän helppo laji, joka onnistuu lähes kaikilta ja sopii mainiosti Polttari-, Tyhy/Tyky-päivä tai kokousohjelmaksi. Suppailuun on Seinäjoen ympäristössä useita harrastupaikkoja. Lähtö onnistuu vaikkapa ihan kaupungin keskustasta Seinäjokeen. Muita mainioita vaihtoehtoja ovat Kyrönjoki, Kyrkösjärvi, Sahalampi ja Kalajärvi

Käytössämme on laadukkaat Asenteen SUP-laudat, joilla ensikertalainenkin saa lajista mainion tuntuman


Kyrkösjärven SUP-vuokrapisteen aukiolot:

25.7.2022 alkaen SUP lautojen luovutukset kyrkkärin vuokrauspisteeltä ainoastaan ennakkovarauksesta

Hinnat: ensimmäinen tunti 20€/ lauta, lisätunnit 10€

Ennakkovaraukset WhatsApp/viesti: 044 989 4360

(ilmoita toivottu päivä, aloitusaika, kesto ja montako lautaa haluat vuokrata) 

Emme välttämättä vastaa puheluihin tai soita takaisin!

Puhelinnumeroomme tule valtava määrä häirikköpuheluita, joten emme valitettavasti väliaikaisesti vastaa tuntemattomiin numeroihin, joten pyydämme ottamaan yhteyttä WhatsApp tai tekstiviestillä 


Käytettyjä SUP-lautoja myynnissä!

 Poistamme lautoja vuokrakäytöstä, joten nyt mainio tilaisuus hankkia Laadukas Asenteen Sup lauta itselle kohtuu hintaan. Myytävät laudat:

Asenne Lite- lautapaketti 320€
Asenne Floater lautapakketi 400€
Asenne Voyager lautapaketti 500€

Paketti sisältää laudan, melan ( Liten mukana alumiinimela, Floater ja Voyager hiilikuitumellalla), karkuremmin, pumppun sekä kantorepun. Olehan yhteydessä ja katsotaan yhdessä sinulle sopiva lautapaketti!Avoimista SUP-lauta ohjelmista, lautatoimituksista ja uimarantojen vuokrauspisteiden aukioloista päivitämme tietoa myös Facebook sivuillemme @wildadventurefinland

Voit myös tilata SUP-laudat oppaineen vaikka omaan mökkirantaasi tai vuokrata laudat omatoimiseen Suppailuun. Lautamme ovat ilmatäytteisiä, joten niiden kuljetus onnistuu henkilöautossa.

Varaukset:
Puh /WhatsApp 044 989 4360
kari.saikkonen@wildadventure.fi


SUP-lauta vuokraus


   Hinnat / Lauta:

  • 1 tunti                      20€ (vuokrauspisteen aukiollessa)
  • Lisätunnit               +10€
  • Päivä (8:00-20:00) 50€
  • +lisäpäivät              30€

  • Viikonloppu (pe-su) 80€

  • Juhannus (To-Su)    100€

Tuntivuokraus sisältää SUP-laudan täytettynä, karkuremmin, melan sekä kelluntaliivit.

Laudan voit vuokrata myös viedäksesi sen vaikkapa omaan mökkirantaan. Lauta toimitetaan tällöin kantorepussa, joka sopii henkilöautoon. Mukana tulee pumppu jolla voit itse täyttää laudan.


Toimitamme lautoja ennakkovarauksesta valmiiksi täytettyinä (min. kahden tunnin vuokra-ajalle) lähialueen vesistöihin mahdollisuuksien mukaan . Vuokrauspisteen avaamme kesäkuun aikana. Vuokrauspiste sijaitsee Kyrkösjärvenuimarannalla


Varaukset 
Puh / WahtsApp 044 989 4360 
kari.saikkonen@wildadventure.fi 


Ohjatut SUP-lauta ohjelmat

Kesto:           60min / 90min
Ryhmäkoko:  4 - 15 hlö
Hinta:            30€ / 38€ hlö

SUP-lautailu eli suppailu on rauhallista mutta tarvittaessa myös tehokasta liikuntaa laudan päällä seisten ja meloen. Ohjatun ohjelman aikana käymme läpi melontatekniikkaa ja tärkeimmät turvallisuusasiat. Vesillä oppaamme antavat vinkkejä tehokkaaseen ja ergonomisesti oikeaan Supppailutekniikkaan, jättäen kuitenkin teille myös aikaa nautiskella Suppailusta omassa rauhassa.

Asenteen laadukkailla laudoilla aloittaminen on helppoa mutta niiden ominaisuudet riittävät myös vaativampaan melontaan.

Suppailu tarjoaa loistavan hengähdystauon myös kokouspäivään yhdistettynä, polttari tai Tyhy-ohjelmaksi ja sopii erinomaisesti ensikertalaiselle


Lajikokeilu SUP&Melonta

Kesto:            2..2,5 tuntia
Ryhmäkoko:  8 - 30 hlö
Hinta:             55€ / hlö

Haluatko kokeilla erilaisia melontalajeja? Tämän ohjelman aikana pääset vesille yksikkö- / kaksikkokajakilla ja SUP-laudalla.

Parin tunnin aikana ehtii hyvin saada käsitystä mikä laji sopii itselle parhaiten. Sopii myös mainiosti polttari- tai tyky- / tyhy- ohjelmaksi


SUP Pilates

Kesto: noin 90min
Ryhmäkoko: 4 - 10 hlö
Hinta: alkaen 38€ / hlö

Ihana yhdistelmä suplautailua ja pilatesharjoittelua!

Tällä tunnilla mieli rauhoittuu ja keho saa lempeää liikettä. Tunnilla suppaillaan ja tehdään pilatesharjoitteita vaihdellen. Lopuksi rentoudutaan kuunnellen luonnon ääniä.

Laudalla liikutaan eri alkuasennoissa istuen, makuulla ja seisten, jokainen voi valita näistä itselleen parhaimman tavan liikkua. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa pilates kokemusta.

Tämä on jotain uutta ja erilaista, joka kannattaa kokea!

Ohjelma sopii mainiosti myös polttari tai tyky-/tyhy päivän ohjelmaksi.


Ohjaajana kokenut PhysioPilates ohjaaja Katja Leppämäki. Varaukset suoraan Katjalta numerosta: 040 867 6806


Varusteet ja kalusto

Toimitamme kaiken Suppailuun tarvittavan kaluston ja varusteet. Lautamme ovat laadukkaita ilmatäytteisiä Asenteen SUP-lautoja. Laudat toimitetaan joko valmiiksi täytettyinä tai kantorepussa pumpun kanssa, jolloin voit kuljettaa laudan helposti vaikka henkilöautossa.

Muistathan että Suppaillessa väistämättäkin vähän vesi roiskuu ja säät vaihtelevat. Varauduthan ohjelmiimme säähän sopivalla asustuksella, auringolta suojaavalla päähineellä ja iloisella mielellä.

Turvallisesti opastettuna

SUP-lauta ohjaukset suoritetaan kokeneiden ja koulutettujen oppaiden johdolla siten, että sinä voit tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia Suppailun tuottamasta kokemuksesta. Myös vuokraukseen sisältyy aina perusopastus.